MUŞ / BULANIK - Sarıpınar İlkokulu

Şbt

Haftasonu yapışan DYK kursundan sonra okulumuz personelleri tarafından sınıflarımız yıkandı.. personellerimizin emeğine sağlık..

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum'da öğretmenlerle koronavirüs aşısı oldu. Ziya Selçuk, öğretmenlere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yapılmasıyla ilgili, Sağlık Bakanlığına 1 milyon 259 bin okul çalışanının listesini geçen haftalarda ilettiklerini söyledi. Öğretmenler,  e-Nabız'dan ya da 2023'e kısa mesaj göndererek kendilerine nasıl sıra geldiği konusunda bilgi alabilecek. Sonrasında yine istedikleri şekilde randevu sistemi oluşacak ve oraya bağlı olarak aşılarının ilk dozunu yaptırabilecekler.

Şbt

BAKANLIĞIMIZIN ANADOLU MASALLARI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA EĞİTİM ALAN ÖĞRETMENLERİMİZDEN ESRA VE GÜLDEN ÖĞRETMENİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZE MASALLAR ANLATTILAR.

ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ..

Şbt

KÜÇÜK BİREYLER BÜYÜK DENEYLER..

TEKERLEMELERİMİZ..

KÖŞE KAPMACA OYUNU

Beş - altı kişi ile oynanır. Oyunda amaç köşeleri kapmaktır. Bir tane ebe vardır. Oyuncular köşeleri kapmaya çalışırken ebe köşeleri kapmaya çalışır. Dışta kalan ebe olur.

2/B SINIFIMIZDAN..

ANASINIFIMIZDAN..

Şbt

28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA HAFTASINA BİNAEN OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI. DEPREM ÖNCESİ, DEPREM ANI VE DEPREM SONRASI YAPILMASI GEREKENLER,ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERRİMİZE ANLATILDI.

Tombala oyunumuz..

KARDAN ADAMLARIMIZ..