MUŞ / BULANIK - Sarıpınar İlkokulu

Kas

Yarınlarımızı bir güneş gibi aydınlatan; fikri hür, vicdani hür, irfanı hür yeni nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun...

Kas

Okulumuzda Genel Veli Toplantısı Okul Müdürümüz Resul YILDIRIM' ın Öncülüğünde Velilerimizin Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleştirildi. Emeği Geçen Öğretmen Arkadaşlarımıza Teşekkür Eder, Velilerimizin Ayaklarına Sağlık Dileriz..

Haz

UZUN ZAMANDIR UZAKTAN EĞİTİME DEVAM EDİP FİZİKSEL ETKİNLİKLERDEN UZAK KALAN ÖĞRENCİLERİMİZE SOSYALLAŞMELERİ İÇİN KOMŞU OKULUMUZ OLAN ADIVAR İLKOKULU İLE YAKAN TOP YARIŞMASI DÜZENLİYORUZ.

YARIŞMA TARİHİ : 14.06.2021

YER : SARIPINAR İLKOKULU OYUN SAHASI

Haz

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ AHLAT SELÇUKLU MEZARLIĞINA GEZİ DÜZENLEDİ. SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA ENES BÜK, TARİHİ MEZARLIK HAKKINDA ÖĞRETMENLERİMİZE DETAYLI BİLGİLENDİRMELER YAPTI.

MASALIM ANADOLUDAN e Twinning projesi sanal sergi

SANAL SERGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Haz

'MASALIM ANADOLUDAN' e Twinning projesi kapsamında öğrenciler kendi masallarını yazıp seslendirdiler.

MASAL SESLENDİRMELERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Haz

'MASALIM ANADOLUDAN' e Twinning projesi kapsamında öğrenciler projeyi  değerlendirip duygu ve düşüncelerini dile getirdiler

VİDEOYU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

'MASALIM ANADOLUDAN'     e Twinning projesi özeti ve sunumu

ÇALIŞMALARI GÖRRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Haz

OKULUMUZUN BOZUK OLAN KALORİFER PETEKLERİ YENİLERİ İLE DEĞİŞTİRİLDİ.

Haz

UZUN ZAMANDIR UZAKTAN EĞİTİME DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULA OLAN DEVAMLILIĞINI SAĞLAMAK VE SOSYALLEŞMELERİNE KATKIDA BULUNMAK AMACIYLA TELAFİ EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA SINIFLAR ARASI YAKAN TOP YARIŞMASI DÜZENLİYORUZ.